Utlottning av Lush-produkter

Kika in här för din chans att vinna!! Tom. 1 januari!!



Kramiz Anna/Heffaklumpen

Avslutar mitt DT-uppdrag för H&S

Det är med blandade känslor som jag har valt att avsluta mitt DT-uppdrag för hÄnglar & stÄnglar. Eftersom Marie inte vill att vi i designteamet är DT för något annat företag samtidigt (detta gäller inte alla i designteamet) har jag valt att avsluta mitt uppdrag för att kunna vidareutveckla mig i mitt skapande. Det känns inte rättvist att alla inte behandlas lika vilket gör mig ledsen och besviken. Jag vill tacka för en fantastiskt rolig och utvecklande tid och nu ser jag fram emot att fortsätta mitt nya DT-uppdrag hos Forma Hantverk! 



Gott nytt år!!!!!!!!!!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Vinn en Nikon systemkamera!!!

Vill du vinna en ny digitalkamera??? Missa inte chansen att gå in här för din chans att vinna!!! Passa på fram till nyårsafton!!



Kramiz Anna/Heffaklumpen

Mera bloggcandy

Kika in här:  http://lillahusetpaprarien.blogspot.com Visst är de snygga???!!!



...Mums!


Kramiz Anna/Heffaklumpen



Generös blogcandy!

Kika in här: http://lifeaslou.blogsome.com/ för din chans att vinna allt detta!



Kramiz Anna/Heffaklumpen

Vinn scrapkryssning!!

Nu har vi som inte lyckades få tag på en biljett till scrapkryssningen chansen att vinna en biljett!! Gå in och kika vetja!



http://arkivet.blogg.se/2008/december/tavling-vinn-din-biljett-till-scrapkryssnin.html?_tmp=9da05c972f2c41be69220fa32e06563c99ca292b

Choklad och ett kort till Trisslotter

Nu är det bara fyra dagar kvar tills tomten kommer, har ni koll på alla julklappar ännu? Jag har några kvar av de jag ska göra själv så jag sitter på kvällarna och pysslar framför teven. Här är en chokladkaka som jag altrat och som ska ligga i en fruktkorg med lite smått och gott till vår dagmamma. Jag har gjort det som ett fodral så hon kan spara den sedan när hon ätit upp den. Detta är en äldre hÄnglarstämpel som jag använt. Lite otraditionella julfärger med: rött, rosa och svart...




Jag har också gjort ett kort med fickor där jag tänkte lägga några trisslotter. Kortet är 10x15 cm ihopvikt.





På den ena tagen har jag skrivit texten till Stilla natt och skrivit ut på datorn, på den andra har jag skrivit ett julklappsrim som jag skrev till en tävling:

Med önskan om en God Jul

tycker jag att det vore kul

om jag den rätta lotten funnit

och det visar sig att vi vunnit!


Tänk vad du skulle bli förvånad

om vi vinner 25 000 varje månad!

Då köper vi en ny fin bil, nytt kök och en resa

Vi blir nog så glada att vi skriker oss hesa!


Och jag skulle nog tycka

att du skulle mig smycka

med en ring med diamanter i

för jag kräver ett ordentligt frieri!






Kramiz Anna/Heffaklumpen

Julklappar

Här kommer lite mer julklappstips från mig!  Först ett Postitblock med ett gammalt foto jag hittade på internet:



En perfekt julklapp som går snabbt att göra om man bara kommit igång! Jag har använt mig av pappret "Kulör prickar brun" och stämpeln "Kram". Jag har också stämplat "Paketrad" på ett vitt papper och färglagt det. Sedan klippte jag ut ett av paketen och stämplade det på blocket och klistrade fast det utklippta motivet på.


Julte är också mysigt! Här har jag dekorerat en påse och haft på massor med Stickles, men det syns inte så bra på fotot...
 

Går också ganska fort att göra. Jag använder mig av den påse man får teet i när man köper lösviktste. Klipp till ett papper som är något mindre än påsens bredd och ca. 15 cm långt. Dekorera med stämpelmotiv, garn, charms eller vad du vill. På den vänstra påsen har jag stämplat "Jultextbakgrund" som en dekoration på pappret. Jag har också använt "Nisse i ruta" som jag färglagt med Promarkerpennor och Stickles. Pyttesmå virkade blommor har jag också använt (hemmagjorda). På den högra tepåsen har jag använt pappret "Kulör jultext brun" som bakgrundspapper. Även här har jag maskat ihop "Paketrad" så de kom lite tätare ihop. Jag har också stämplat "Juletikett" på krympplast och skrivit hälsningen innan jag blåste på den med embossingpistolen så den krympte. Samma mus som är på etiketten har jag färglagt och klippt ut och satt bredvid. Massvis med Stickles som får påsarna att glittra... De gamla fotona hittade jag på Internet och jag skrev ut dem på matt fotopapper.


Kramiz Anna/Heffaklumpen

Julklappstips!

Tepåse

Här kommer ett julklappstips från mig! Köp lösviktste och dekorera påsen! Superenkelt!

Gör så här:
Mät ut storleken på påsen och klipp ut ett papper som är några millimeter mindre. Min påse är för 100 gram te och pappret är ca 6,6x15 cm. Dekorera pappret med stämplar, band, garn, chalk, charms och vad du nu hittar på. Sätt glue dots i hörnen och limma resten av pappret, det går lättast att sätta fast om du häller ut teet först så påsen är tom. Här visar jag en påse som är lite enklare dekorerad och en med mycket olika dekorationer på.




Jag stämplade en tag på krympplast och skrev teets namn, sedan värmde jag med embossingpistolen:




Världens sötaste tomte kommer här:


(Jo, jag vet att hon har olika sockar på sig...;-)


Lycka till!!!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

DT-kort

Här kommer mitt andra DT-kort för Forma Hantverk:





Glöm inte kika in på Forma Hantverks blogg, de har utlottningar på kommentarerna med jämna mellanrum!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Utlottning

Kika in här:

http://wonderings.blogg.se/2008/december/tavlingsdax-2.html?_tmp=94823f6e0443af4cf5eb59955176a16cd8089151

Tom. söndag ...

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Julklappstips

Här kommer ett litet julklappstips från mig! Jag har gjort en almanacka med hÄnglarmotiv, ett jättebra sätt att få användning för sina "gamla" hÄnglar också. Den är i storlek 15x15 cm och ihopbunden med Bind-it-all. Jag skrev ut en almanacka som jag hittade i Officeprogrammet och dekorerade sidorna med olika papper och motiv.


På framsidan har jag stämplat en hÄngel på silkespapper och satt fast.

























Nu har jag valt att inte dekorera sidorna så mycket, men det är ju en smaksak...

Lycka till med era julklappar!


Kramiz Anna/Heffaklumpen

Mitt första DT-kort till Forma Hantverk

Ja, er såklart lite extra press på en när det är första DT-kortet...:-) Ett till kommer att visas upp inom kort, det ska bara publiceras i deras egen blogg först: http://blogg.formahantverk.se/#home Ni vet väl att man kan vinna en stämpel bara genom att lämna en kommentar i bloggen??



Kramiz Anna/Heffaklumpen

Stämpelstafetten...2:a plats!!!

Japp, vårt lag The Crackle Painters kom på 2:a plats i Stämpelstafetten på www.stampelsnack.se och nu är det fritt fram att ladda upp alla kort jag gjort till de olika utmaningarna... Jag laddar upp allihop, även de jag visat tidigare:



















Kramiz Anna/Heffaklumpen

Tävling på Stämpelboden

Ni har väl inte missat etapp 2 i Stämpelbodens jultävling???



Kika in på... http://stampelbodens.blogg.se/tavling/index.html

Kramiz Anna/Heffaklumpen


Julklappstips

Ni har väl inte missat chansen att vinna ett av mina Post it-block idag på http://hanglar.blogg.se/



Här kommer en beskrivning på hur du gör:


Blocket är 7,5x7,5 cm så måtten är beräknade efter det.



Skär till ett pappersark (ex. Bazzill) som är 10x19 cm. Biga 1 cm in runt alla kanter. Biga också 9 och 10 cm från kortsidan.





Klipp och vik enligt bilderna.




Klistra fast runt kanterna och klipp till insidor som är några MM MINDRE ÄN SIDORNA. Klipp även en insida till ryggen. Klista inte fast dem ännu!!



Välj ett smalt band, 2x20 cm och sätt fast med Glue Dots på pärmens båda insidor. Sätt en Glue Dot på ovansidan av bandet också så det sitter ordentligt.



Klistra fast insidorna, chalka innan om du vill det. Klistra fast Post It-blocket på den högra sidan. Sedan är det bara att dekorera framsidan efter eget önskemål. Ett tips är att använda minihÄnglarna som passar bra i storlek.

Lycka till!!

Kramiz Anna/Heffaklumpen