Lite nya kort

Först ett Mors Dags-kort jag gjorde igår kväll:

image122Sen några från den gångna veckan som jag inte hunnit lägga in tidigare... Har provat lite nya färgkombinationer, härlila och röd. Poststämplarna är clearstamps.

image123


Orange/rost och lime blir en ny favoritkombination...

image124


Lila och gul/beige funkar också...

image126Nån som har tips på mer färgkombinationer att prova??? Utmana mig!!!

Några kort...

...skapade under påskveckan...Mina föräldrar har varit på besök så det blev bara lite pysslande under ledigheten.

image119

Det här är faktiskt ett av mina absoluta favoritkort av de som jag har gjort hittills. Min mamma ville ha det och rama in och jag är verkligen nöjd med det...


Här kommer ett till kort jag gjorde under veckan som mina föräldrar var på besök. Jag ville använda andra färger än de jag brukar, och då blev det lila. Jag har under alla år jag har målat haft en eller flera favoritfärger i kombination som jag använt konstant, fram tills nu har det varit gråblå och orange. Andra färgkombinationer har varit vinröd/marinblå, beige/brun, plommon/vinröd, brun/rosa, samt olika bruna färger. Detta system sträcker sig ända tillbaka till gymnasietiden (estetiska programmet).

Clearstampsen var en kul investering, de förekommer på det mesta nuförtiden... Jag har också införskaffat en stor blomstans, och har gjort några blommor för framtida/pågående kort/projekt.

image120Sen var det ett till kort...rosa....

image121

"Nygammal" hÄngel köpt på Tradera... Gillar knapparna...