DT-kort

Idag kommer hÄnglarna hem till er som beställt och det är fritt fram för oss i designteamet att visa upp vad vi har gjort.


På blommorna har jag satt en ståltrådsblomma som jag böjt till själv. Motivet är målat med ProMarker-pennor, sedan körde jag pappret genom BIA:n och rev så att det skulle se ut som det suttit i ett anteckningsblock. Grattisstämpeln kommer från Inkido.


Dett kort är också målat med ProMarker. Jag har stämplat swirlar i ljusgrått i kanten runt motivet. Grattisstämpeln är från ett annat företag (Inkido??).

Mera kommer efter hand!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Mera scrapfeber!

Det är scrapfeber på Magdas denna helg och här kommer lite av det jag gjort:

Scraplift:


Använda motivstämpel:


Förmedla en känsla av rörelse:


Brun-rosa-vanilj:


Det går åt många knappar!! och thickers måste jag inhandla, vissa bokstäver går åt...

Kommentera gärna!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Några nya layouter

Här kommer lite av det jag skapat på sistonde;-) Några av layoterna gjorde jag i somras och de har legat på "betänkning", och nu är de att betrakta som färdiga!

Lämna gärna en kommentar;-)


Kramiz Anna/Heffaklumpen

Några kort i väntan på de nya hÄnglarna...

Snart kommer det nya stämpelpaketet till de som har beställt och jag tänkte visa lite kort med äldre stämplar i väntan på de nya.Jag var och såg Mamma Mia i helgen - superbra! Det mesta kändes igen från musikalen och nu väntar jag bara på att den släpps på DVD, 30 november preliminärt. Funderar starkt på att gå en gång till innan dess...

Kramiz Anna/Heffaklumpen


Mässinköp...

Här kommer mina mässinköp från Göteborg:


Cardstock och lite mönstrat.


"Bra att ha"-grejer...


Lite användbara stämplar...

Jag var där på söndagen och det var väldigt mycket folk! Jag är glad att jag inte hade barnvagnen med som var tanken från början... Jo, jag köpte en till grej också, men det är till julkalenderswappar mm. så det kan jag inte visa...ännu;-)

Kramiz Anna/Heffaklumpen