Heffaklumpens BLOGGCANDY!!!!

Antalet besök på min blogg närmar sig 50 000 med stormsteg och detta tänkte jag fira med en blogcandy! För att vara med i utlottningen, skriv en kommentar till detta inlägg där du svarar på frågan "Hur beskriver du Heffaklumpens scrapstil"? Du får också gärna länka i din blogg, då får du två lotter i dragningen! (Du får gärna låna bilderna i detta inlägg, skriv i kommentaren ifall du länkat så jag har koll;-)

Du har tom. långfredagen den 10 april kl. 20.00 på dig, sedan drar jag en vinnare under påskhelgen som har en vecka på sig att kontakta mig med adressuppgifter, sedan drar jag en ny vinnare om ingen hört av sig.

Vad är det då som lottas ut??? Jo, Thickers, halvpärlor, blommor, band, brads, clearstamp, papperssnöre, klistermärken från Sassafrass lass samt en påse lösviktste, dekorerad av mig!!!
Lycka till!!!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Några nya layouter & ett minialbum

De här båda gjorde jag igår kväll. Jag är inte riktigt nöjd med fotograferingen av dem, det är svårt att få dem raka i kanterna. Dessutom var det kvällssol så det blv konstigt ljus på dem också...


Det här minialbumet har jag gjort till en kompis som precis fått en liten Lova. Tanken är att det ska bli ett litet berättelsealbum om tiden på BB, första fotona mm.

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Blogcandy

Ni har väl inte missat denna generösa blogcandy????? Kika in här!

Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att sprida ut att det är Scrap och stämpelträffar i Lund dessa datum:
(Denna text är kopierad från http://www.kreativ365.se/2009/03/18/datum-till-varens-traffar-och-utmaning-med-pris/ )

22 mars
5 april
19 april
26 april
10 maj
24 maj

Träffarna kostar 100:- per person och gång och pågår mellan klockan 12.30 - 17.00. Vi håller till på Studiefrämjandet i Lund, Fabriksgatan 2, brevid Kung Oscars bro ca 10 minuters promenad från Centralstationen/Tågen och många länsbussar. Kommer man med bil så kan man parkera på grusplanen utanför. Mejla om ni behöver närmre vägbeskrivning (kreativ365@gmail.com)

Blir vi många så finns det fler rum att låna så alla får plats. Föranmälan är inte obligatoriskt men mejla gärna om ni tänker komma så jag vet (kreativ365@gmail.com). Enklare fika ingår (kaffe, te, skorpor/småkakor), kyl finns att låna om ni vill ta med er extra fika eller så.

 Jag är på plats att hjälpa, svara på frågor och inspirera. Träffarna utformas utifrån era önskningar med utmaningar och annat skoj. Jag tänkte också att vi kan ha en bytesmarknadsträff under en av träffarna längre fram i vår. 

Saknar ni saker eller orkar inte släpa med allt så finns det verktyg, stämplar, några stämpeldynor och limstift finns att låna. Det finns även ett enklare "loppisbord" om ni har slut på cardstock, mönstrat papper, dubbelhäftande tejp och liknande och vill köpa på plats.

Har du frågor kan du också mejla kreativ365@gmail.com så svarar jag så gott jag kan!


Kramiz Anna/Heffaklumpen


Gårdagens skapelser

Här kommer de layouter jag gjorde igår på scrapträffen i Lindome. Jag träffade också Mariante/Hoppetossa, en mycket trevlig och sprudlande tjej som satt där och inspirerade oss med sina underbara tags;-) Hon visade hur hon gjorde egna papper och dekorationer med hjälp av Distresser mm.
Slutligen en som jag gjorde tidigare i veckan men som var för mörk att fota då;-)


Kramiz Anna/Heffaklumpen

Altrad scrapväska/vertygslåda

Jag var på Clas Olsson och köpte en ny verktygslåda på hjul inför scrapträffen jag var på igår. Den var lite trist så jag var tvungen att altra den, nu när jag kommit in i ett scrapflyt...;-)

Först en helbild och sedan lite närbilder


Jag är VÄLDIGT nöjd med min väska, den rymmer mycket och passar mig perfekt!!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Lite nytt för Forma Hantverk

Ni har väl inte missat att Forma Hantverk har ny blogg????  Kika in där för MASSOR med inspiration!!

Först ett kort med den söta Paketvovven som jag köpte på mässan. Pappret också för den delen...En layout med Papper och stämplar från Forma. Jag har stämplat Kärleksbakgrund på pappret flera gånger bredvid varandra.


Kramiz Anna/Heffaklumpen

Inköp från MÄSSAN...

Här kommer bilder på mina inköp under mässan i helgen:

Cardstock...minst 2 av varje färg av nästan alla.


Mönstrat...


Från Forma Hantverk. De nya stämplarna och papprena var på väg hem till mig så det behövde jag inte köpa på mässan. Älskar de prickiga papprena!!! Paketvovve och fjäril införskaffades, och KÄRLEKSBAKGRUND den glömde jag visst fota!!!


Lite blandade dekorationer, har säkert glömt nåt för påsarna revs upp på en gåmg jag kom hem...;-)

Kul att träffa Angela på Forma Hantverk, jag har träffat dem innan men inte sedan jag blev DT. Träffade också den alltid lika sprudlande Petra (Petraso) men sen kände jag igen flera, men kunde inte riktigt placera dem...

Till helgen ska jag på scrapträff i Lindome, ser verkligen fram emot det!!!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Mera blogcandy ute i cyberrymden...

Hobby & Hantverk lottar ut Tim Holtz-stämplar. Kika in här senast 15 mars.
Kramiz Anna/Heffaklumpen

Några nya kort...och en lo

Jag har några kort klara som jag inte visat upp tidigare. Jag gillar verkligen vintagestilen och dessa stämplar är ju helt underbara!!! (Crafty Individual)Kramiz Anna/Heffaklumpen

Blogcandy vimplar!!

Lottaspace lottar ut supersnygga vimplar för att fira 20000 besökare på sin blogg! Senast 8/3 ska su ha kommenterat och länkat i hennes blogg för att få vara med och tävla!


Kramiz Anna/Heffaklumpen

Blogcandy & rea

Pappersvinden har blogcandy och rea! Skynda fynda!

Tom. 3/3

Lim har en blogcandy tom 6 mars


Kramiz Anna/Heffaklumpen