Rensa ogräs...

Plötsligt en dag fick jag för mig att jag skulle göra iordning grönsakslandet och så lite morötter och rädiser, lite enkelt sådär... Det visade sig ganska snart att det mesta av det svartbruna (som jag trodde var jord) egentligen var grus och sten av varierande storlek. Iväg till Lantmanna och köpa jord alltsa. Jag har sammanlagt hällt på 10 säckar jord och det är fortfarande bara att litet lager på ytan...

Här har Anders röjt bort alla blommor ch ogräs som växte huller om buller:




Min lille medhjälpare...


Nu är ialla fall fröna i jorden och jag funderar över hur resten av landet ska se ut. Jag vill ha ett växthus, letar efter ett billigt som någon vill bli av med...;-) Sen ska det bli ett kryddland på biten som blir kvar, och lite perenner närmast gången. Gångarna har jag inte riktigt bestämt hur jag ska göra med, om det blir stenar på sidan om eller...ja jag får fundera. Väntar med spänning på att det ska börja växa...


Inbjudningskortet till dopet

Äntligen är inbjudningskorten till dopet klart, förutom texten på insidan - är inte riktigt säker på vad jag ska skriva där.
Jag valde mönstrat papper: Maja Design Marina Rosa - 5, och anpassade kort och dekorationer efter det. Stämpeln med barnhanden är i silver. Storlek 15x15 cm.




Här är Jennifer & jag, ett kort i färg och ett svartvitt(kan inte välja vilket jag gillar mest;-):





Slutligen en bild på alla scrappresenter (födelsedagsswapp på Scrappiz) jag fick på min födelsedag.




Kramiz Anna/Heffaklumpen





Helgens scrapmara

Scrapaddicted har haft scrapmara denna helg och jag tänkte visa vad jag gjort där. Det var jättefina skisser och utmaningar att jobba med.

Först det som ligger mig varmast om hjärtat just nu. DOPINBJUDNINGSKORT!!! GAAHHH! Vilken tur att jag hittade den annonsutmaningen, allt föll på plats! Så här kommer troligen inbjudningskorten se ut, fast med ett papper från Maja design istället för det prickiga. Vilket band det blir vet jag inte heller, jag ska köpa Bazzillpapper som passar så fort jag får mina papper (beställda ikväll) och då tittar jag över valet av band också. Ev. ett organzaband i guld.




En liten humla i färgerna orange, vit och turkos (och lite Njutångersgrön)



...Öppnas där rosetten är:




Ett monokromatiskt (heter det så??) kort i ROOOOOSA:



Ett kort efter en skiss:



Kort efter en skiss:



Och en till skiss:



Och så utmaningen/ppmaningen att  "Go Wild" och altra något i hemmet. Jag fixade nubben till midsommar...

Före Totalmakeover-bild:



Efter Totalmakeover by Heffaklumpen:


Stentrollet har Sander 4,5 år gjort.







Kramiz Anna/Heffaklumpen