Winnerbäck

Jag och en kompis var på Lars Winnerbäck på Varbergs fästning förra veckan. Vi var blöta (efter två regnskurar) och stelfrusna och hade stått och väntat över tre timmar innan han äntligen klev upp på scenen, men det var väl värt mödan!!! Det här minipåsalbumet gjorde jag till min kompis som ett litet minne (Foton från Internet):


Framsidan


Mittuppslaget


Tagsen


Baksidan

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Dagens lo

Den här gjorde jag idag. Jag hittade chipboard-ord hemma i mina gömmor (vet ej vad det heter) som jag fick för mig att jag skulle använda och här är resultatet:Thickers är min absoluta favorit just nu!!!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Nya layouter

Jag har varit och hälsat på mina föräldrar i Hälsingland och mamma och jag passade på att pyssla lite. Det här är vad jag gjorde:Jag kände att jag ville använda lite nya, starka färger (särskilt på den översta). Jag ville också få in lite stämplar på layouterna.

Jag har haft virus i datorn men nu ska det vara kurerat, himla tråkigt med folk som bara vill förstöra för andra!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Summerscrap 2008

Summerscrap Halmstad 5-6/7 2008

Jag och en kompis åkte till Halmstad och scrappade (och shoppade) en hel helg. Jag hade med mig Jennifer och hon var lite pipig första dagen, men sedan vande hon sig så jag fick lite gjort;-) Vi sov över på ett vandrarhem ungefär en mil norr om Halmstad. Det var en otroligt stimulerande och givande helg och vi har redan bestämt att vi ska dit nästa år igen!
Här kommer lite av det jag gjorde under helgen:Jag har upptäckt att det är lite krux att fota stora layouter, är det någon som har några tips om hur man får det hyfsat rakt i kanterna...???

Kramiz Anna/Heffaklumpen

Lite gammalt (2006-2007)

Jag kikade genom fotoalbumen och upptäckte lite gamla layouter som jag inte visat upp här i bloggen. Det är mest för att se min egen utveckling som det är kul att ha dem med;-)Några trädgårdsbilder

Trädgården har inte uppdaterats på ett tag men det innebär inte att det inte händer något...! Här kommer lite "gamla" bilder:
Det var det hela. Jag har också fått tag på ett växthus som ska hämtas i höst så det får bli ett projekt inför nästa vår. Just nu håller vi på och målar om huset och det tar ju sin tid...

Kramiz Anna/Heffaklumpen