DT kort

Idag landade det nya stämpelpaketet från hÄnglar & stÄnglar i brevlådorna runt om i landet hos de som betalat. Därmed är det fritt fram att ladda upp DT-korten, som förhoppningsvis ska ge lite (ytterligare) inspiration, stämplarna i sig ger ju väldigt mycket inspiration och denna gång har Marie verkligen överträffat sig själv! De är UNDERBARA!!!

image139

image140

image141

image142

image143


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I tisdags var jag och Anders på Mamma Mia på Scandinavium. Den var jättebra! Gå och titta om ni inte redan gjort det! Vi funderar på att se den igen...;-)

Ha det så bra!

Kramiz


Lite fler studentkort...

Här kommer några fler studentkort. Stämplarna finns att köpa på Inkywings. Jag målar alla motiv med Distress Ink.

image135

image138

image137


Kramiz Heffaklumpen

Studenttider...

Här är ett kort med den nya studentstämpeln som släpptes i Gävle i helgen:

image132Sen har jag glömt att lägga upp dessa kort i min egen blogg (eller så kommer de dubbelt), men här kommer de i alla fall:

image133

image134


Hm, jag har visst fastnat i en blomperiod...men jag älskar dessa stansar!!!

Nya stämplar...

Jag har fått det nya månadspaketet från hÄnglar & stÄnglar, vilket jag håller på och gör kort med. Detta kommer att skickas ut till de som har beställt och betalat i slutet av månaden. Det är verkligen jättefina stämplar, jag lovar, ni kommer inte att bli besvikna!!!

Jag var hem till mina föräldrar på en blixtvisit i helgen, och passade givetvis på att besöka scrapmässan i Gävle. Där träffade jag både min DT-kompis Jessica (Tussan), och Marie (hÄngla-mamman). Jag fick en hel påse med nya stämplar, och passade på att komplettera min hÄngelsamling med några gamla motiv också. Här är några kort jag gjort hittills (jag har gjort fler men väntar på klartecken att få visa upp dem):

image130

image131
Morsdagskort

Gjorde ett morsdagskort idag efter en utmaningsstafett på Scrappiz. "Ramarna" bestod i att göra ett morsdagskort i rött och vitt och använda minst en stämpel, här är resultatet:

image127

Skickade även in mitt bidrag till Scrappiz Vår- och sommartävling. Egentligen har jag ju varit klar flera veckor, men jag har inte kommit mig för att skicka in...

image128


Dold text under solen:

image129Jag förstår inte varför jag är så trött hela tiden! Det känns som jag jobbar, går hem och lägger mig, kliver upp och går till jobbet igen! De dagar jag slutar tidigt går jag och simmar, härligt med lite egentid!

Jag har kommit på vad jag önskar mig när jag fyller år... Förutom ett Studio Classic förstås...
Jo, ett par Crocs! Ljusrosa, khaki, röda eller ljusblå (i den prioriretsordningen)