Det kom ett brev...

...i brevlådan för någon dag sedan, innehållandes en hög med hÄnglar-stämplar från Marie. Tusen tack! Jag satte genast igång att montera, stämpla och färglägga och i går kväll blev dessa kort klara:

100496-102

100496-103

100496-104

Det känns i alla fall lite vårlikt och jag hoppas snön snart försvinner för nu vill jag ha VÅR!!! Jag körde fast med bilen häromdagen, men med hjälp från hjälpsamma grannar drogs jag loss av en traktor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag har fått jobb!!!

Sen har jag en till glad nyhet att berätta. Samma dag som jag körde fast med bilen (snöovädersdagen) var jag på anställningsintervju, eller två stycken om man ska vara noga. Den första var ett vikariat fram till juli. Tyvärr drog intervjun och visning av förskolan ut på tiden, så jag blev nästan en timme sen till nästa intervju!!! Det var en nystartad avdelning med start den 9:e mars. Nya, fräscha lokaler, nya möbler...ni fattar! De ringde dagen efter och meddelade att jag fått jobbet!! Mina inriktningar som jag gått passade perfekt för denna förskola. Snacka om att jag stutsat runt på rosa moln de senaste dagarna....


Nu laddar jag inför mässan nästa helg och cybercropen då Sara kommer hit för att pyssla. Jag håller på och gör en liten bok med alla mina hÄnglastämplar samlade. Jag har också ett album på gång till svärföräldrarna om våran gemensamma resa till Gran Canaria i januari. Det tar mer tid än vad man tror! Har lite halsband jag ska fixa också. Helgen fullbokad med andra ord....;-)Vart tog helgen vägen???

Det bara blåste till så var det söndag kväll igen! Jag har ialla fall hunnit med lite pyssel i helgenoch det visar jag här:

Först en chokladkaka som min sambo fick på Alla hjärtans dag. Jag fick en bukett rosor och en kort till (ej handgjort...;-))
100496-96


Sen ett minialbum, gjort på Revolution-minialbumet. Hittade texten på Muhrens blogg, hoppas det är ok att låna... Detta ska jag ge min kompis som just fått sitt första barn...
100496-99

100496-101

100496-100Sen har jag förstås gjort ett "Välkommen till världen"-kort, eller i det här fallet: Välkommen Lukas:
100496-98


...och en tag med en dikt av Siv Andersson på:
100496-97


Ja, det var det hela! Själv går jag och hoppas på att någon på förskolan är sjuk i morgon så jag får jobba! Det är ju sportlov nu...:-)

Oj vad tiden går!!!

I morgon är det Alla hjärtansdag!

Jag har lite kort att lägga upp.... Efter magsjuka och förkylningar här hemma blir det inte så mycket tid över, men här kommer några alster:

100496-89


En chokladkaka som jag dekorerat...


100496-91

En lite äldre stämpel jag fått tag på. Jag gillar verkligen dessa motiv och färger (Distress Ink).


100496-90

Från det senaste paketet...


100496-92

En tupp från förra årets påskpaket från hÄnglar & stÄnglar. Just detta kort var ett bidrag till en utmaning.


100496-88

Stämplar från sommaren -06 paket. Känns väldigt somrigt!Vad har hänt annars? Jag har jobbat lite som timvikarie på en skola här i närheten, mest högstadiet. Det har väl gått bra, även om man misströstar ibland... Var vi verkligen sådär jobbiga när vi gick i skolan??? ;-)